Voor Werkzoekenden

HalloWerk is op dit moment beschikbaar voor mensen met een uitkering in Rotterdam en Den Haag. Via HalloWerk zoek je zelf naar een baan. Maar werkgevers gaan ook op zoek naar jou. Dat verdubbelt de kansen.

Je maakt een eigen profiel aan, in een beschermde omgeving, waarmee je jezelf goed aan de werkgever kunt presenteren. Ook vind je alle vacatures van het Werkgeverservicepunt van de gemeente in HalloWerk. Plus vacatures van veel kansrijke beroepen. Je kunt er zelf meteen op reageren.

Heb je al een HalloWerk account? Dan kun je hier inloggen!

HalloWerk voor

Werkzoekenden

01
Je maakt een profiel van jezelf. Hiermee presenteer je jezelf aan werkgevers.

02
Je maakt het profiel compleet op basis van interesses en mogelijkheden. Vul het aan met een foto, werkervaring en opleiding.

03
Op basis van jouw voorkeuren zie je kansrijke vacatures. Ook vind je alle vacatures van het Werkgeversservicepunt.

04
De gemeente houdt contact met je, helpt om je profiel te verbeteren en begeleidt je bij het zoeken van een baan.

Nieuws

“Werkgevers kunnen geen mensen vinden voor helft van vacatures”

De arbeidsmarkt blijft krap, dat blijkt uit het jaarlijkse rapport van het UWV over moeilijk vervulbare vacatures. “Werkgevers zeggen voor bijna de helft van de vacatures moeilijk personeel te kunnen…

Lees verder

HalloWerk breidt uit naar regio Haaglanden

HalloWerk breidt uit naar andere gemeenten in de regio. Dit online platform dat werkgevers en werkfitte mensen in de bijstand direct met elkaar in contact brengt, is door de gemeenten…

Lees verder

Nieuwsbrief HalloWerk juni 2019

De zomer staat al bijna voor de deur! De tijd vliegt en voordat we het weten vieren we vakantie. Maar dat betekent dat we nu nog zeker niet stil zitten….

Lees verder

Werkgevers zelf aan de knoppen

Ruim 300 werkgevers in Rotterdam en Den Haag werken inmiddels met HalloWerk. Ze gebruiken de HalloWerk matchingsmethode om gedreven mensen voor hun vacatures te vinden. Maar ook om zo hun…

Lees verder

Meer weten
Neem contact met ons op!

HalloWerk is op dit moment beschikbaar voor mensen met een uitkering in Rotterdam en Den Haag en voor werkgevers in de regio. Meer weten over HalloWerk, interesse om mee te doen of andere vragen of opmerkingen? Vul dan hier ons contactformulier in.


dankjewel!