Webinars

HalloWerk is een platform waar digitale dienstverlening voorop staat. Je kunt veel zelf in HalloWerk, maar jouw gemeente helpt je waar nodig! Dit doen we persoonlijk, maar ook de hulp bieden we digitaal aan. Op die manier kunnen we jou helpen zonder dat je naar ons toe hoeft te komen. We doen dit door het houden van webinars. Doe jij ook mee?

Webinar ‘Starten met HalloWerk’?

Onlangs was de webinar ‘Starten met HalloWerk’. Hierin laten we zien wat HalloWerk is, wat je er mee kunt en hoe je een profiel aanmaakt. Heb je deze webinar gemist en is het jou nog niet gelukt om een profiel aan te maken in HalloWerk? Of weet je nog niet zo goed wat je waar moet invullen? Dan kun je hier alles terugkijken! We hebben de webinar opgeknipt in vier fragmenten, kijk je mee?

1. Introductie: Wat is HalloWerk?

2. Hoe maak je een profiel in HalloWerk?

3. Wat kun je met HalloWerk?

4. Verder ontwikkelen met HalloWerk

Hou deze pagina in de gaten voor de nieuwe live webinars!

Hoe werkt het?

Meedoen met de HalloWerk webinar kan via je computer, tablet of telefoon. Op deze pagina vind je een link als de nieuwe webinar gepland is. Hoe groter het scherm, hoe gemakkelijker je het kunt zien, dus een computer of tablet wordt aangeraden. De webinar wordt gegeven via ‘Microsoft Teams’. Hier heb je niets voor nodig, behalve een internetverbinding op je apparaat. Wanneer je kiest voor ‘bekijken op het web’ kun je gewoon online meekijken. Heb je de Microsoft Teams app geïnstalleerd op jouw apparaat, dan kun je ook via de app kijken, maar dit is niet vereist, behalve als je op je telefoon mee wilt doen. De webinar start om 10:00 uur, dus test je verbinding en mogelijkheden een kwartier van tevoren, zodat je op tijd bent om mee te doen!