Nieuwe release voor HalloWerk

Na een pilotfase en een officiële lancering in januari van dit jaar, is voor HalloWerk de volgende fase aangebroken. Op 18 november 2019 werd dan ook een nieuwe release gelanceerd, vol verbeteringen en nieuwe functionaliteiten op het online platform voor alle gebruikers. Een mooie stap in de doorontwikkeling van HalloWerk!

Het nieuwe matchingsinstrument

Met 10.000 kandidaten in het vizier, 500 actieve werkgevers in het systeem en ruim 1.500 matches op vacatures, is HalloWerk uitgegroeid van pilot naar het nieuwe matchingsinstrument binnen de arbeidsmarktregio’s Haaglanden en Rijnmond. Samen met de gebruikers en leveranciers van HalloWerk is dan ook de afgelopen periode veel inspanning geleverd om samen de wensen te inventariseren én die wensen te realiseren.

Nieuwe versie van HalloWerk

Dat heeft geresulteerd in een nieuwe versie van HalloWerk met meer mogelijkheden. Werkgevers kunnen nu nog beter zoeken naar kandidaten en filteren op de zaken die voor hun vacatures en bedrijven belangrijk zijn. Voor de werkzoekenden is het nog makkelijker en prettiger om een persoonlijk profiel te maken en vacatures te zoeken. En voor de professionals wordt het coachen van kandidaten of het helpen van werkgevers efficiënter. Zo willen we HalloWerk verder ontwikkelen en verbeteren voor álle gebruikers.

Matchen op basis van talenten

HalloWerk is een andere manier van matchen. Het brengt werkgevers en werkzoekenden die nu nog een uitkering hebben, op een andere manier bij elkaar dan bij traditionele werving. Er wordt gekeken naar profielen op basis van talenten in plaats van het cv. Motivatie en inzet zijn belangrijker dan werkervaring en specifieke diploma’s.

Voor werkgevers

De online dienstverlening van HalloWerk draait om zelfservice waar mogelijk en de gemeente biedt ondersteuning en persoonlijke dienstverlening waar nodig. HalloWerk maakt het mogelijk om het bestand van werkzoekenden in de regio’s te ontsluiten en te matchen met werkgevers die op zoek zijn naar goede kandidaten.

Wil jij dat ook als werkgever? Dat kan! Stuur dan een mail naar info@hallo-werk.nl voor meer informatie.