Hallo werkgever, er staan ruim 11.000 beschikbare kandidaten voor je klaar!

De vraag naar personeel is groot. Ben je werkgever dan weet je als geen ander hoe gespannen de markt op dit moment kan zijn. Dat vraagt om een nieuwe en creatieve manier van personeel werven, want het personeel is er namelijk wél. Hallo personeel, HalloWerk!

 

Het is je vast niet ontgaan dat werven op talenten en competenties een veel grotere rol gaat spelen in de toekomst. Juist daar liggen de kansen. Er wordt al gesproken over skills paspoorten die de klassieke cv’s gaan vervangen. Maar zo ver is het nu nog niet… Des te mooier dat je als werkgever nú al personeel op basis van talent en motivatie kunt vinden in HalloWerk. Door de persoonlijke profielen in HalloWerk zie je als werkgever direct wat iemand kan en wil. Je krijgt een persoonlijk beeld van iemand en dat stelt je in staat veel verder te kijken dan opleiding en ervaring. Met HalloWerk geven we dus nu al dat zetje om anders te kijken. En er staan meer dan 11.000 kandidaten klaar om aan de slag te gaan!

De focus van HalloWerk ligt op skills en talenten. Gebruik jij dat al als uitgangspunt bij je werving en selectie? In HalloWerk kun je de zoektocht naar personeel volledig zelf doen als je dat wilt, op het moment dat het jou als werkgever uitkomt. Heb je liever wat meer hulp en begeleiding? Dan kan dat ook. Hoe dan ook gaan we samen voor een succesvolle match!


Werkgever: “De kandidaat die we op het oog kregen in HalloWerk doet bijvoorbeeld vrijwilligerswerk en dat zegt iets over iemand. Dat is belangrijker dan een specifieke opleiding. We wilden iemand die in het team past en dat is gelukt!”

Ben je nog geen HalloWerk werkgever en heb je ook interesse om mensen met talent en motivatie te vinden voor je vacatures?

neem contact met ons op