De nieuwe HalloWerk-website is onderweg

Over een paar weken – op 5 december om precies te zijn – vind je hier de spiksplinternieuwe website van HalloWerk. Wij hebben er heel veel zin in. Want die nieuwe website gaat er waanzinnig mooi uitzien. Maar er zijn nog wat andere redenen om onze website te vernieuwen.

 

Waarom is HalloWerk toe aan een nieuwe website?
“De huidige website is inmiddels wat verouderd – in wat je ermee kunt en hoe het eruitziet. Onze nieuwe website geeft meer mogelijkheden, is overzichtelijker en werkt doelgroepgericht. Met aparte pagina’s voor werkzoekenden, werkgevers en gemeenten. Bovendien konden we in de nieuwe website de verbeterpunten van onze werkgevers en professionals verwerken. Zo hebben onze casemanagers, consulenten en accountmanagers mee kunnen denken en hun input gegeven vanuit de praktijk. De superusers die de collega-professionals informeren en enthousiasmeren om HalloWerk te gebruiken, zijn hierbij van groot belang geweest”, vertelt Els Barendregt – communicatieadviseur Haaglanden, een van de initiatiefnemende regio’s van HalloWerk.

Dit is het moment
“Zeker in deze tijd van arbeidskrapte en mismatches is het fijn dat HalloWerk – als online platform voor werkgevers en werkzoekenden – goed bereikbaar is en gebruiksvriendelijk werkt. Zo zorgen we ervoor dat werkzoekenden op basis van hun talenten en motivatie in contact komen met werkgevers en hun vacatures. We kijken hierbij verder dan een cv en zorgen dat elke werkzoekende een goed profiel heeft,” vertelt Els.

Werkzoekenden die wat extra hulp kunnen gebruiken
HalloWerk is er voor werkzoekenden die wat extra hulp kunnen gebruiken bij het vinden van een baan bij een passende werkgever.
En onze nieuwe website helpt werkzoekenden op weg naar werk:

  • Je ziet in een paar stappen hoe je een eigen profiel kunt aanmaken.
  • De website is gebruiksvriendelijk en geschreven in begrijpelijke taal. Dat zorgt ervoor dat je begrijpt wat je vindt en dat je die informatie ook nog kunt gebruiken.
  • En kom je er toch niet uit? Dan geeft de nieuwe website je duidelijke handvatten – met antwoorden op veelgestelde vragen in onze kennisbank – om je verder te helpen met het aanmelden en het aanmaken van een profiel. Of je kunt bellen met je coach van de gemeente.

Werkgevers die maatschappelijk ondernemen
HalloWerk is er voor werkgevers die al maatschappelijk ondernemen. Of juist een maatschappelijke werkgever willen worden. Door werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. De nieuwe website laat je zien hoe HalloWerk je kan helpen. Van het plaatsen van vacatures tot het vinden van een kandidaat. Zo versterkt de website de dienstverlening van HalloWerk. En het brengt verwachting en ervaring vanuit de praktijk dichter bij elkaar.

En voor gemeenten die samenwerken
De nieuwe website is er ook voor de gemeenten die meedoen met HalloWerk. Je vindt via de website actuele informatie over wat HalloWerk doet in de gemeenten en regio’s. Om samen zoveel mogelijk mensen deel te laten nemen aan de arbeidsmarkt.

Vol verwachting klopt ons hart
Want 5 december is het zover: dan staat onze nieuwe website live. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de HalloWerk Nieuwsflits.